Kies een Taal

nl gb de    

Stap aan boord

Zeil mee

Reserveer nu

Maurits is uw gids aan boord en ziet het als een voorrecht om te mogen wonen en werken in een van Europa's mooiste natuurgebieden. Ik geniet volop van het schip, het zeilen en de omgeving. De Eendracht zeilt inmiddels al meer dan een eeuw in dit gebied en ik hoop dat mijn kinderen en kleinkinderen ook van dit voorrecht mogen blijven genieten. Daarom wek ik energie op tijdens het zeilen, ben ik een aantal jaren geleden overgestapt op LED-verlichting en spoel ik de wc's aan boord niet met drinkwater. Uiteraard pomp ik zo weinig mogelijk vies douche- en spoelwater overboord en gebruik ik milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daar we in iedere haven op twee minuten loopafstand douchefaciliteiten hebben, kies ik vooralsnog voor één douche en twee wc's aan boord. Hiermee pompen we minder vies water overboord, kunnen we blijven zwemmen en genieten van het droogvallen. 

Stap aan boord, ontdek elkaar in een unieke omgeving en geniet!

Eendracht zeilen

Zeilend hotel schip Eendracht Terschelling

ZEILEND HOTEL

2022 - Wij zeilen, u verblijft!

Komende winter slaan wij onze zeilen niet af. Alle luiken en banken blijven op hun plek en onze bedden opgemaakt. Wij blijven zeilen en zijn beschikbaar als hotelschip door het land. Overnacht bij ons aan boord op de leukste plaatsen. Vier sinterklaasavond, kerst of oud&nieuw bij ons. Of gewoon lekker een weekendje weg met vrienden! Zeilend hotel Eendracht is beschikbaar.

Meer informatie over hotelovernachtingen in de fijnste havenstadjes van Nederland

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.