Kies een Taal

nl gb de    

Stap aan boord

Zeil mee

Reserveer nu

Maurits & Natalie zijn uw gids aan boord en ziet het als een voorrecht om te mogen wonen en werken in een van Europa's mooiste natuurgebieden. We genieten volop van het schip, het zeilen en de omgeving. De Eendracht zeilt inmiddels al meer dan een eeuw in dit gebied en we hoopen dat de volgende generaties ook van dit voorrecht mogen blijven genieten. Daarom wek ik energie op tijdens het zeilen, ben ik een aantal jaren geleden overgestapt op LED-verlichting en spoel ik de wc's aan boord niet met drinkwater. Uiteraard pompen we zo weinig mogelijk vies douche- en spoelwater overboord en gebruik ik milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daar we in iedere haven op twee minuten loopafstand douchefaciliteiten hebben, kies ik vooralsnog voor één douche en twee wc's aan boord. Hiermee pompen we minder vies water overboord, kunnen we blijven zwemmen en genieten van het droogvallen. 

Stap aan boord, ontdek elkaar in een unieke omgeving en geniet!

Eendracht zeilen

IMG_1314.jpg

Wij, Maurits & Natalie, zijn ervaren zeilers en gepassioneerde gastheren. Wij spreken Nederlands, Engels en Duits. Word een deel van ons en ervaar de wereld met andere ogen. Je bent nooit te jong, te oud, te klein, te groot, etc. ...

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.