Kies een Taal

nl gb de    

Stap aan boord

Zeil mee

Reserveer nu

Maurits is uw gids aan boord en ziet het als een voorrecht om te mogen wonen en werken in een van Europa's mooiste natuurgebieden. Ik geniet volop van het schip, het zeilen en de omgeving. De Eendracht zeilt inmiddels al meer dan een eeuw in dit gebied en ik hoop dat mijn kinderen en kleinkinderen ook van dit voorrecht mogen blijven genieten. Daarom wek ik energie op tijdens het zeilen, ben ik een aantal jaren geleden overgestapt op LED-verlichting en spoel ik de wc's aan boord niet met drinkwater. Uiteraard pomp ik zo weinig mogelijk vies douche- en spoelwater overboord en gebruik ik milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daar we in iedere haven op twee minuten loopafstand douchefaciliteiten hebben, kies ik vooralsnog voor één douche en twee wc's aan boord. Hiermee pompen we minder vies water overboord, kunnen we blijven zwemmen en genieten van het droogvallen. 

Stap aan boord, ontdek elkaar in een unieke omgeving en geniet!

Eendracht zeilen

Zeilend hotel schip Eendracht Terschelling

Open ship - 28.+29.01.2023

in Bremen-Vegesack (Duitsland)

 

2023 - kom kijken!

Deze winter liggen we met de Eendracht afgemeerd in de historische haven van Bremen - Vegesack. Nieuwsgierig? Kom gewoon langs! Of kom eens langs als u het gevoel wilt hebben aan boord te zijn. Je bent nooit te jong, te oud, te klein, te groot etc. Wij, de Eendracht crew, zijn er voor jou. Meer informatie is bereikbaar via +31 652380952 (ook WhatsApp en Telegram).

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.